Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Bemutatótáblák, tasakok, állványok és display-ek

A francia Tarifold cég világviszonylatban vezető szerepet tölt be a különböző állványok, bemutatótáblák, tasakok és tartók gyártásában, melyek segítségével az összes szabványos méretű – A6, A5, A4, A3 és A2-s - írásos dokumentumot, szórólapot, illetve bármilyen nyomatott anyagot kihelyezhetünk, bemutathatunk. A Tarifold választékot a felhasználói területtől függően több kategóriába lehet osztani: ipar és gyártás, egészségügy, élelmiszeripar, irodai, kereskedelmi és szolgáltatási termékek.

A termékek széles választékát a www.tarifold.com címen találja

Tarifold termékek az ipar számára

Hagyomány, Minőség, Garancia

A Tarifold termékeket úgy tervezték és gyártották, hogy üzemi körülmények között is ellenálljon, megfeleljen a mindennapi használatnak. A hosszú távú gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a Tarifold termékeket előszeretettel használják nagyobb ipari és kereskedelmi cégek, mint például a Magyar Posta, AUDI, ALDI, Decathlon és még sokan mások. Ezeket a termékeket több auditálást végző cég is ajánlja.

LEAN mágneses keretek a tervezéshez, szervezéshez

A TQM, 5S, KAIZEN és LEAN irányítási rendszerek elengedhetetlen eszközei

Lehetőséget kínál a gyártásban lévő különféle dokumentumok megjelenítésére, mint például kézikönyvek, irányelvek, szabványok, karbantartási nyilvántartások, technológiai eljárások, diagramok, tervek stb. Színes kereteivel tematikus megjelenítést tesz lehetővé.

A keretek egyedi nyomtatására (logók és szövegek) is kínálunk lehetőséget.

Magneto színes tasakok, keretek

Praktikus, színes tasakok, keretek az információ gyors és könnyű kihelyezéséhez.
Kétoldalas olvashatóság (üveg felületen) az elülső és hátsó oldal nyomtatott keretének köszönhetően. Nyom nélkül visszaszedhető és áthelyezhető öntapadó keretek, tartós kiváló minőségű, tükröződésmentes 250 µ PVC-ből, lekerekített sarkokkal, mágneses záródással.
Elérhető – teli mágneses háttal, solo keret, memo és biztonsági színváltozatban is.

Sterifold – védelem és biztonság a mindennapokban

Tarifold információs, tájékoztató és tároló termékek antimikrobiális védelemmel.

A Sterifold antimikrobiális termékeket úgy tervezték és állították elő, hogy csökkentsék és megszűntessék a mikrobiális szennyeződéseket és megkönnyítsék a mindennapok higiéniai követelményeit.

Tanúsított AgION® technológia - ezüstionokat tartalmazó műanyagok a vírusok és baktériumok elleni funkcionális védelem érdekében.

Bővebben a termékekről: http://officelineboue.hu/markak/tarifold-antivirus

Tarifold az élelmiszeriparban

Bizonyos Tarifold termékek speciálisan az élelmiszer üzletág igényei szerint készülnek, melyeknél nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára. A tartók rozsdamentes acélból készülnek, melyeket vízálló bemutatótáblákkal szerelnek fel. Gyakran használják a nagy feldolgozóipari vállalatok, melyeknek magas minőségi szabványoknak ISO és HACCP kell megfelelniük. Az élelmiszeriparban Tarifoldot használnak például: Dr Oetker, Coca-Cola, Danone.

Tarifold az egészségügyben

Az egészségügyben is használható termékeken kívül – pl. memo keretek, amelyek lehetővé teszik, hogy a bennük elhelyezett dokumentumokra anélkül írjanak, hogy azt ki kellene venni (pl. beadott gyógyszerek, sterilizálási nyilvántartások stb) a tarifold kifejezetten az egészségügy számára kifejlesztett termékeket is kínál. A gyártási terület számára készült termékeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a mindennapi használatnak még az igényes üzemi körülmények között is.

Tarifold a kereskedelemben

Az X-tend fém tablet tartókat üzletekben, irodákban, gyárakban, szállodákban, előcsarnokokban, rendezvényeken használhatjuk.

Elegáns és praktikus megoldások: a 360 ° -ban elforgatható tablet tartó, valamint az átlátszó műanyagból készült csúszó rögzítők lehetővé teszik a különböző méretű tabletek használatát.

Ideális például áruk online bemutatására üzletekben, digitális hozzáférést biztosítanak az információkhoz, dokumentumokhoz.

http://officelineboue.hu/data/documents/tablet_holder_catalogue_english_2019.pdf