Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Spoko iskolai és irodai termékek

A Spoko cégünk saját márkája, melyet 2001-ben indítottunk útjára. Ennek fő oka, hogy megnőtt ügyfeleink kereslete a minőségi, megfizethető áru iskolai és irodai írószerek iránt. Kezdetben az írószerekre fókuszáltunk, majd az évek során egyéb irodai- és iskolai eszközökkel bővítettük kínálatunkat, melyet igyekszünk időről-időre egy-egy újdonsággal frissíteni.

Spoko szortimentünk jelenleg az irodai kellékek széles választékát kínálja. Termékeinket sikeresen exportáljuk más európai országokba is – Lengyelországba, Németországba, Romániába, Spanyolországba, Szlovákiába. Németországban Partnerünk saját márkaneve alatt kerülnek forgalomba termékeink, mely termékek gyártásában és szállításában is együttműködünk.

Természetes és szintetikus ecsetek

Újdonság a választékunkban a kiváló minőségű szintetikus ecsetek, melyeket kerek és lapos verzióban, teljes méretválasztékban megtalál. Tartós és könnyen tisztítható ecsetek.

Kerek mókusszőr-, valamint lapos disznó sörte ecseteink jelenleg is elérhetőek méretek szerint, valamint szettes kiszerelésben is iskolai és általános hobbi használatra.

Az ecsetek széles választékának bemutatásához és tárolásához karton kínáló display is elérhető.

Easy Ink tinta - könnyed írás

A Panther, Activ, Háromszög, és Be-In golyóstollaink Easy ink tollbetéttel kerülnek forgalomba.

Easy ink tollbetét: Alacsony viszkozitású tintával töltött tollbetét, melynek köszönhetően gyorsabb és könnyedebb írást tesz lehetővé a kéz megterhelése nélkül. Írjon hosszú jegyzőkönyveket a megbeszélésről vagy jegyzeteket egy előadásról könnyedén.

Easy ink tollbetétünk kék színben normál és tűhegyű változatban is elérhető.

Írószerek

Írószerek széles választékát kínáljuk, melyek közt a legkeresettebbek a golyóstollak, eldobható golyóstollak, mechanikus ceruzák és a zselés tollunk. Egy-egy kiválóan feliratozható golyóstollunkat előszeretettel vásárolják Partnereink reklám-ajándék céllal is. Tollainkhoz tollbetétek több színben elérhetőek.

Irodaszerek irodák számára

Irodai kínálatunkban a közkedvelt normál és mini hibajavító rollereinket, ollóinkat, öntapadó etikettjeinket, valamint kiváló minőségű regisztereink széles választékát találják.

Prezentációs célokra bő kínálatot talál írható-törölhető, mágneses, segédkaros, fix és mobil flipchart tábláinkból, valamint fali óráinkból.

Új termékük az S0718-s mágneses flipchart táblánk, mely könnyedén összecsukható és szállítható, így akár óvodák számára is alkalmas.

Iskolai termékek

Iskolai termékeink széles választékában megtalálhatóak merev és hajlítható szárú körzőink, szimpla és dupla tartályos hegyezőink jumbo ceruzákhoz és zsírkrétákhoz.

Spoko ollóink számos kivitelben elérhetőek a kerek hegyű kicsitől az aszimmetrikusig; műanyag és gumírozott fogantyúval és rozsdamentes acél pengével a precízebb feladatokhoz.

Vízfestékünket, valamint kerek és lapos ecseteinket, óvodások, iskolások, gyermekek és alkotószellemű felnőttek számára, szabadidős tevékenységekhez egyaránt ajánljuk.

Újdonság – Nagytartályos toll

Az új fém klipsszel és kiegészítőkkel rendelkező, cserélhető, nagytartályos tollbetéttel szerelt új tollunkat S0114-s cikkszám alatt találják.