Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Irodai felszerelések minden igényhez

A Novus innovatív irodaszerek nemzetközi márkája igényes felhasználók és munkakörnyezetük számára. A márka garantálja a termékek folyamatos fejlesztését a tűzőgépek, lyukasztók, kárpitos tűzőgépek és helytakarékos tárolási rendszerek területén. A Novus termékei megfelelnek a nemzetközi minőségi és környezetvédelmi szabványoknak.

Meghosszabbított garancia 25 év.

A Novus termékcsalád kínálata a https://www.novus-office.com/en/ oldalon található


NOVUS MSS / MPS katalógus:

RE+NEW irodaszerek újrahasznosított műanyagból

Kiváló minőségű, környezetbarát.

Új környezetbarát irodai tűző- és lyukasztógépek mindennapi, professzionális használatra. Fémből készült termékek, fényes, műanyag burkolattal, tűző-fűző funkcióval. A gyártáshoz újrahasznosított műanyagot használnak. Modern dizájn és könnyű használhatóság ötvözése a minden tekintetben meggyőző eredményért.

A fenntarthatóság szem előtt tartásával válasszon felszerelést irodájához.

Monitorok stílusos és praktikus elhelyezése

A termékeket úgy tervezték, hogy professzionális munkahelyet teremtsenek minimális helyen. Az irodai berendezések otthoni irodán belüli elhelyezését is megkönnyíti.

Gyors és egyszerű telepítés. Integrált kábelkezelés.

Clu I, II, III és duo rendszerek, My 2.0 és mások.

Szimpla és dupla monitor karok különböző rögzítésekkel

Bővebb Novus katalógus a fenti gombnál letölthető


Tűzőgépek

Modern kialakítású, minőségi tűzőgépek praktikus megoldásokkal – forgatható lappal tűző-fűző funkciókhoz, Flat Clinch lapos tűzés (mellyel akár 30% helyet takaríthat meg az iratgyűjtőkben).

Blokkolásgátló, dupla kapocsvezető rendszer (ABS) a kényelmes és problémamentes működés érdekében, teljesen fém test, ergonomikus forma, csúszásmentes talp.


Tűzőgép a könnyed munkához

Erős, megbízható és kényelmes.

Modern kialakítású, csökkentett erőkifejtéssel működő tűzőgép, mely a dönthető karnak köszönhetően 70%-kal kisebb erővel teszi lehetővé akár 50 papírlap összetűzését. Flat Clinch, vagyis lapos tűzés egy egyedülálló módszer, mely lehetővé teszi kisebb papírkötegek készítését, így helyet takarítanak meg a mappákban.

Lyukasztók

A Novus minden igényhez kínál megfelelő lyukasztót. A kisebb, hagyományos irodai lyukasztók kis- és otthoni irodákban praktikusak, míg a blokk- és speciális lyukasztók, a műszaki előnyeik miatt, inkább professzionális irodai használatra alkalmasak.

Az iroda színesebbé tételéhez tekintse meg a Novus COLOR-ID termékcsaládot, mely tűző- és lyukasztó gépeket, valamint Dahle vágógépeket és ollókat tartalmaz 5 modern színben.

Nagykapacitású tűző- és lyukasztógépek

A nagyteljesítményű tűzőgépek és lyukasztók megkönnyítik a nagy papírkötegek feldolgozását, miközben tökéletes megoldást kínálnak kényelmes kezelésükkel és kivételes pontosságukkal. A sorozat egy része Hi-Tec magnéziumból készült, mely lehetővé teszi ergonomikus és könnyű lyukasztók gyártását tökéletes erőátvitellel, akár 70 lap könnyed lyukasztásához.