Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Dán design a falon

A NAGA mágneses üvegtáblákkal színessé, változatossá teheti otthonát, munkahelyét.
Akár egyszerűen dekorációs vagy funkcionális megoldásként szeretné alkalmazni, széles termékválasztékot talál. Dekorálhatjuk otthonunkat, irodánkat, bemutatótermünket, éttermek, bárok falait. Felületére írhatunk jegyzeteket, üzeneteket, vagy erős mágnessel rögzíthetünk fotókat, képeket, leveleket..

Mágneses üvegtábla

A mágneses üvegtábla modern verziója a hagyományos, szárazon törölhető fehértábláknak. Ugyan azokkal a funkciókkal, ugyan akkor exkluzív, dekoratív megjelenéssel. Írhatunk a táblákra kréta markerrel vagy hagyományos szárazon törölhető markerrel. Szuper erős mágnessel különböző kiegészítőket helyezhetünk fel a táblára.

Sokoldalúság

A lehetőségek határtalanok a különböző színű és méretű táblák kombinációjával az adott helynek megfelelően.

Heti tervező és Memo táblák

A NAGA heti tervező és Memo mágneses üvegtáblákat széles körben használhatjuk a napi és heti feladatok, teendők, üzenetek feljegyzésére. Szárazon törölhető színes filcet használva kiemelhetjük a legfontosabb tennivalókat, üzeneteket.

Kiegészítők

A táblák használatához számos kiegészítő, pl. kréta markerek, fekete, fehér és neon színben, különböző formájú szuper erős mágnesek, táblatörlő kapható.