Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

A Jalema -t 1947-ben alapították, és jelentős európai szereplő az archiválás és irodaszerek területén. Ebben a helyzetben fontosak saját termelési létesítményei, ahol innovatív termékeket fejlesztenek és gyártanak nagy gondossággal és minőségben a fenntarthatóság érdekében. A műanyag fröccsöntésben többek között újrahasznosított anyagokat használnak fel, ami azt jelenti, hogy sok termék "Blue Angel" minősítéssel rendelkezik.

Multo - környezetbarát dokumentum tartók

Az új Multo Kraft egy komplett sorozatot mutat be, amely megfelel a modern trendeknek. A különböző mappák külseje barna Kraft kartonból készült, ami természetes megjelenést kölcsönöz a sorozatnak.

Az információk tárolásakor és visszakeresésekor az idő és a hely megtakarítása az üzleti tevékenység alapja. A Jalema elsősorban minősített kartonokkal dolgozik, ezért sok terméken viselheti az FSC© jelölést.


GRIP – praktikus prezentációs sínek

Intelligens megoldás az információk egyszerű kihelyezéséhez. Nincs több átláthatatlan hirdetőtábla, rendetlen üzenőfal vagy zsúfolt tábla.

A Jalema Grip nemcsak kényelmesebb és hatékonyabb, de ez az alumínium prezentációs sín rendkívül kifinomult. A minőség és a dizájn kombinációja. A rejtett mechanizmussal rendelkező elegáns sínek egyszerűen rögzítik és kiadják a bennük rögzített dokumentumot.

Falra szerelhető vagy praktikus mágneses rögzítés.

VIDEÓ: egyszerű használat.


SECOLOR clip mappa archiváláshoz és szervezéshez

Színes mappák sárga clip kötéssel A4-s dokumentumokhoz. A dokumentumok egyszerű és gyors behelyezése a rugalmas és egyedi, sárga JalemaClip rögzítésnek köszönhető. Lapozhatja a dokumentumot könyvként és másolhatja a clip eltávolítása nélkül.

270 g/m² klór- és savmentes Colorkraft kartonból készült. FSC® tanúsítvánnyal.


CLIP – eredeti archiváló clip

Archiválja vagy rendszerezze dokumentumait a praktikus clip segítségével! Külön vagy mappával együtt kapható.

JALEMA CLIP-STICKUP, azaz öntapadó változatban is kapható, mely igény szerinti rögzítési helyet tesz lehetővé bármilyen mappában.