Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Az Exacompta egy jelentős európai vállalat az író- és irodaszerek területén. A 90 éves tapasztalatnak köszönhetően praktikus termékek széles választékát kínálja kiváló minőségben és számos különböző kivitelben.

Az Exacompta irányítja a teljes termelési folyamatot, a nyersanyagok előállításától kezdve a késztermékek forgalmazásáig, így garantálva a folyamatosan magas minőséget, valamint nagy hangsúlyt fektetve a termelés ökológiai és fenntartható aspektusára.


   

Sok termék 100% -ban újrahasznosított anyagokból (Blue Angel tanúsítvány) vagy fenntartható termesztésű erdőkből nyert természetes anyagokból (FSC minősítés) készül. A különböző szervező és archiváló termékek főként a népszerű A4 Maxi formátumúak, így lehetővé teszik az A4-s dokumentumok, beleértve az elválasztó lapokat, behelyezését. A választékban megtalálhatóak: gumis mappák, bemutató mappák, füzetboxok, irattartók, karos gyűrűskönyvek, különféle anyagokból, vonzó színpalettában.

2022-s ÚJDONSÁGOK

Minőségével és dizájnjával modern berendezésű irodákba is tökéletes választás.

A vidám színek, a termékek magas minősége, s ez által a hosszú élettartama sikeresen szólítja meg az új vásárlókat.

Újdonságok a PASZTELL színű irattartók, irattálcák, a praktikus, műanyag papírkosarak és a fekete-fehér fiókos irattartó boxok.


Iderama – Új, rendkívül tartós papír mappák

Az innovatív IDERAMA termékcsalád ötvözi a hagyományos karton minőségét, kényelmét és ökológiáját, valamint a műanyag előnyeit, mint a nedvesség állósság és a hosszú élettartam.

Modern gyártási technológia: a vékony fóliával bevont, kiváló minőségű, színes prespán szakadástűrő, kopás és nedvesség álló. A színes mappák irodai használatra és diákok részére is tökéletes választás.

Videó: youtube.com _Exacompta Iderama

Franciaországban készültek, valamint FSC környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkeznek.


Praktikus, színes irodai mappák

Kiváló ár-érték arány! A széles színválasztékban elérhető mappák környezetbarát polipropilénből készülnek.

Tartsa dokumentumait egyszerűen és biztonságosan! Az A4 MAXI formátum lehetővé teszi genotermes dokumentumok tárolását is.

A 3 füllel rendelkező pólyás dossziék széles gumiszalaggal is rendelkeznek, melyek megakadályozzák az iratok kiesését.


Eterneco - Ökológiai fenntarthatóság érdekében

Az Eterneco egy forradalmian új, ökológiai termékcsalád, amely újrahasznosított-, növényi olajjal bevont kartonból készült, megőrizve annak természetes megjelenését.

Ez a kombináció és feldolgozási technológia garantálja a tartósságot és a vízlepergető tulajdonságot. A mechanika eltávolításával könnyen újrahasznosítható.

Környezetbarát - ideális megoldás mindennapi használatra iskolában és irodában egyaránt.


BIG box – design a modern irodához

Praktikus kiegészítője irodának, otthoni irodának és diákszobának. Az A4 MAXI színes, fiókos tárolóbox helyet takarít meg az asztalon és a polcokon. 25 év kiterjesztett garancia!

A tálcákat a dokumentumok és irodaszerek biztonságos tárolására tervezték.

Ebben a sorozatban további érdekes irodai kiegészítők találhatók, mint pl.: saroktálca.


EXACTIVE – megbízható aktatáskák és mappák környezetbarát anyagból

Sokoldalú és funkcionális elemekből álló termékek, a dokumentumok egyszerű rendszerezésére, szállítására. Környezetbarát polipropilén biztosítja a könnyű tisztítást.

A táska szortírozó rekeszeket, valamint dokumentumok és egyéb tartozékok tárolására alkalmas rekeszeket tartalmaz.

Népszerű termék a többcélú aktatáska ergonomikus markolattal és fém kiegészítőkkel, belső zsebekkel, mely dokumentumok, laptop hordására is alkalmas.