Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Tradicionális márka a magyar piacon

A Donau évek óta hagyományos és népszerű márka a magyar piacon. Megbízható termékek széles választékát képviseli irodai, iskolai és otthoni használatra egyaránt. A márka zászlóshajója elsősorban a karos iratrendezők, melyek széles anyag-, méret- és színválasztékuk miatt keresettek. A Donau kínálatban praktikus termékeket talál a dokumentumok rendszerezéséhez, archiválásához, irodaszerek tárolásához. Megtalálható a kínálatban: iratgyűjtők, PP patentos mappák, gyűrűskönyvek, csíptetős felíró táblák, különböző méretű archiváló dobozok, de irodai felszerelések is, mint például irattálcák, folyóirat tartók, fém pénzkazetták és egyéb termékek.

   

A Donau folyamatosan bővíti papírkínálatát is, melyben kockatömbök, öntapadó jegyzettömbök, regiszterek és elválasztó lapok találhatóak.

Sok termék az iskolások igényeinek is megfelel, mint például ragasztóstiftek, vonalzók, hibajavítók, számológépek stb.


Megbízható minőség

A gyártás során felhasznált, minőségi alapanyagoknak köszönhetően a termékek rendkívül tartósak, s ez hosszú távú használatot eredményez. Ezen kritériumok biztosítják a Master termékcsalád esetében a kiterjesztett garancia vállalását.