Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Iskolai és művészeti kellékek

A Colorino széles termékválasztékot kínál elsősorban a gyermekek művészeti tevékenységeire összpontosítva. A termékpaletta nemcsak a normál iskolai-, hanem a kreatív foglalkozások igényeit is kielégíti.

Radírozható, nyomógombos tollak

Minden hiba könnyedén eltűnik! Gyűjtsd össze a különböző szuperhős karaktereket ábrázoló tollakat a Bosszúállók, Miki egér vagy a Jégvarázs sorozatokból. Vagy inkább a pasztellszínű unikornisokat esetleg az aranyos lámákat szereted? A vidám dinoszauruszokat mindenki kedveli.

Könnyű írás kék tintával. Nyomógombos mechanikával, a toll tetején gumi véggel, cserélhető tollbetéttel.

Colorino radírozható toll minden iskolai tolltartóba bele illik.


Artist - Speciális művész termékek

A Colorino Artist kollekció kiváló minőségű rajzeszközöket tartalmaz kezdő és lelkes művészek számára. Tekintettel a művészek magas igényeire, az Artist kiadás széles termékkínálatában megtalálhatók: zsírkréták, akvarell zsírkréták, kétvégű filctollak, grafitceruzák, pasztell- és olaj pasztell kréták akár 36 színárnyalatban.

A Colorino Artist termékeket gazdag színek jellemzik a magas pigment tartalomnak köszönhetően, mely tökéletes kép, illusztráció és vázlat létrehozását teszi lehetővé.


Termékek iskolások részére

Az iskolai termékek kínálata minden évben bővül. A minőségi és kitűnő ár-érték arányú iskolaszerek ideális választás iskolák, szabadidős létesítmények minden szintű művészeti tevékenységéhez.

A kicsik és nagyok sokféle ceruza (hatszögletű, népszerű háromszögletű, akvarell, Jumbo méret), viaszkréták, filcek, markerek, ollók, száraz és olaj pasztellek vízfestékek, temperafestékek, ecsetek, kréták, gyurmák és modellező agyagok közül választhatnak.


A legkisebbeknek

Speciális zsírkréta, melyet a legkisebb gyermekek számára terveztek 2 éves kortól. A kréták alakja és jellege a legkisebb és óvódás korú gyermekek igényeihez igazodik.

A különböző méretű és formájú viaszkréták, filcek, bélyegzők és műanyag zsírkréták tökéletesen illeszkednek az apró kezekbe. A zsírkréták hegye a gyermek kezének nyomásához igazodik, nem törik le.


Kreativitás és alkotás

Kreatív termékek a gyermekek alkotó tevékenységeinek támogatására otthon vagy akár hobbi csoportokban is.

A Colorino termékcsaládban a kreatív alkotáshoz szükséges kiegészítők széles választékát is megtalálja: dekor ragasztók, textil- és üvegfestékek, arcfestékek, hajfestékek és tetováló gél tollak. A Colorino kreatív játékokat is kínál a Do-It-Yourself termékcsaládban, amelyek sok szórakozást nyújtanak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.