Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Az APLI a spanyol piac vezető vállalata, amely az óvodás és iskolás gyermekek kreativitásának fejlesztésére összpontosít. Kínálatuk ideális kézműves, művészeti és pedagógiai tevékenységhez egyaránt. A minőség, az innováció és a folyamatos fejlesztés a cég alappillére.

Kiváló minőségű művészeti anyagok és eszközök

   

A szortimentben megtalálható: kiváló minőségű, tömör, különböző méretű és színű, akár csillámos és felületi textúrájú, fluoreszkáló szivacslapok (moosgumi) és különböző formázott motívumok. Megtalálhatók puha, nyújtható filc lapok 10 különböző színű vegyes csomagolásban, melyek dekorációk és puha játékok készítésére alkalmasak. Az alkotáshoz az APLI félkész termékek és kiegészítők széles választékát kínálja: öntapadó, mozgó szemek, pom-pom golyók, színes gombok, csipeszek, pálcák, drótos zseníliák és egyéb termékek. Remek eszközök a különböző mintalyukasztók papírhoz, kartonhoz, moosgumihoz, a vágólapok, a ragasztópisztolyok átlátszó, színes és csillámos ragasztópisztoly rudakkal.

Kezdő és kis alkotók számára ideálisak a különböző készletek, melyek alapján elkészíthetik saját játékukat vagy dekorációjukat.

Oktatási segédek: kirakós játékok, puzzle-k, labirintus, mágneses állat öltöztető készlet stb


Fejlesztő játékok

Ezek a játékok támogatják és fejlesztik az óvodás és iskolás gyermekek képességeit.

Sokféle játék közül választhat, amelyek nagyon eredeti grafikai motívumokkal, minőségi kidolgozással és vonzó csomagolással rendelkeznek.


Termékek irodába, iskolába és otthonra

Az apli az öntapadó címkék, lézer, mátrix és tintasugaras etikettek, árazó címkék, levélpapírok, fotópapírok, tisztítószerek és írásvetítő fóliák egyik vezető európai gyártója.

Széles választékban találhatunk különböző méretű és formájú öntapadó címkéket, klasszikus címkéket, de akár speciálisabb terméket is, mint például ékszercímkéket. A szabványos A4-s címkelapok kiváló minőségű ragasztóval vannak ellátva, valamint minden típusú nyomtatóhoz és fénymásolóhoz alkalmasak.


Tisztítószerek

A speciális Apli tisztítószereket elsősorban a számítógépek hardveres alkatrészeinek karbantartására tervezték. Ilyenek például a spray vagy praktikus nedves tisztítókendős monitor tisztítók, gyengéd tisztítószerek műanyagokhoz vagy sűrített levegő spray. Az Apli saját terméket kínál a ragasztónyomok könnyű eltávolításához, vagy fehér táblák tisztításához való sprayt.