Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

A 3L termékekről

A 3L márkanév alatt számos, főleg lágy, átlátszó PP-ből készült irodai kelléket találhatunk. A jól ismert dán gyártó a mögötte álló több mint 40 éves hagyománynak és tapasztalatnak-, valamint saját fejlesztési hátterének és gyártási berendezéseinek köszönhetően, méltán lehet büszke a márka elterjedésére. A magas színvonalú tervezés és a gyártás során használt kiváló minőségű anyagok kifinomult kollekció kialakítását tették lehetővé. Termékei széles skáláját kínálva nap, mint nap egyszerűsíti és megkönnyíti a felhasználók mindennapi munkáját. A termékek vonzó csomagolásban, kisebb és nagyobb kiszerelésben is kaphatók.


A 3L Office termékei elsősorban környezetbarát PP és PET anyagokból készülnek. A teremékekhez használt ragasztók oldószermentesek és pH semlegesek.

Öntapadó PP tasakok és zsebek

Széles választékban megtalálhatók a különböző öntapadó tasakok névjegyektől akár A4-s dokumentumok számára, CD/DVD tasakok, egyéb kisebb zsebek SD kártyák, pendrive-k részére. A zsebek/tasakok hátoldalán kiváló minőségű, öntapadó bevonat található, mely a felülethez igazodva lehetővé teszi, a tasak könnyed kezelését, különösen a dokumentumok/tárgyak behelyezése, valamint cseréje esetén.

Önlamináló termékek

A számos méretben (névjegytől akár az A4-s méretig) kapható önlamináló (hidegen lamináló) termékek könnyedén teszik lehetővé, hogy kártyákat, dokumentumokat gép használata nélkül lamináljuk. Az így elkészült kártyáknak, belépőknek, igazolványoknak, rajzoknak kiváló védelmet biztosít. Az önlaminálás mindenki számára elérhető, gyors és praktikus.

Névkitűzők, biztonsági névkitűzők, önlamináló névkitűzők

A 3L széles választékát kínálja a különböző névkártya kitűzőknek. A kitűzők az egyszerűtől az önlamináló-, biztonsági, valamint a kemény műanyagból készült, mágneskártyák biztonságos tárolásához szükséges, ID tartókig kaphatók. A termékek csomagolása gyakran tartalmaz előre perforált kártyalapokat is, melyet bármilyen normál irodai nyomtatóval megnyomtathatunk, vagy akár kézzel is megírhatunk. A nyomtatandó kártyákat a 3L által kifejlesztett, ingyenesen letölthető szoftver segítségével szerkeszthetjük meg.

További termékek

A 3L kínálatában továbbá találhatunk még különböző öntapadó gerinc címkéket (polcokhoz, iratrendezőkhöz...), mágneses polccímkéket, asztali névtáblákat, öntapadó index füleket, iker címkéket, mágneses névkitűzőt stb.