Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Rólunk

Az Office line Boué Kft több jól ismert nemzetközi márka képviselője az irodaellátás, az iskolaellátás és a kreatív hobby területein található termékeknek. Erőfeszítéseinkkel és a lelkesedésünkkel, azon dolgozunk, hogy növeljük termékeink ismertségét a piacon, valamint Partnereink megkapjanak minden szükséges információt termékeinkről.

Anyacégünk alapítója, a Boué család 60 évvel ezelőtt kezdett el rajzeszközöket forgalmazni az akkori „Csehszlovákiában” és Lengyelországban. A 2016-s évben az Office line Boué Kft a 16 éves születésnapját ünnepli.  Jelenleg az Office line csoport testvér vállalatai megtalálhatóak: Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A kereskedelmi életünk alapjait a jó és hosszú távú személyes kapcsolatainkra építjük, mind beszállítóinkkal, mind Partnereinkkel. Ezt elkötelezett csapatunknak köszönhetően sikerült megvalósítanunk és fenntartanunk.

Szívesen fogadjuk Partnereinket székhelyünkön, ahol nem csak irodánkat és raktárunkat találhatja meg, hanem megtekintheti, megismerheti, s ki is próbálhatja termékeinket.