Elérhetőségek:
Office line Boué Kft
1151 Budapest
Bogáncs u. 1-3.
tel: 308-1196, 308-1197
fax: 308-1198
office@officelineboue.hu

Rólunk

Az Office line Boué Kft több jól ismert nemzetközi márka forgalmazója az irodaellátás, az iskolaellátás és a kreatív hobby területein található termékeknek. Erőfeszítéseinkkel és a lelkesedésünkkel, azon dolgozunk, hogy növeljük termékeink ismertségét a piacon, valamint Partnereink megkapjanak minden szükséges információt termékeinkről.

Anyacégünk alapítója, a Boué család az 1960-s években kezdett el rajzeszközöket forgalmazni az akkori „Csehszlovákiában”. Az Office line Boué Kft 2020-ban ünnepelte a magyarországi cégalapítás 20. évfordulóját. 

Jelenleg az Office line csoport testvér vállalatai megtalálhatóak: Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

Munkánk során elsősorban a jó és hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítására koncentrálunk ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal egyaránt. Ezt elsősorban elkötelezett, tapasztalt, sok éve azonos összetételben dolgozó csapatunknak köszönhetjük.

Csehországban történt fejlesztési beruházásunk-, valamint tervezett márka bővítések miatt 2020. év végén cégünk úgy döntött, hogy megszűnteti magyarországi raktárát és Partnereink márkákkal bővült kiszolgálása immáron csehországi, központi raktárunkból történik.

Az általunk forgalmazott termékeket viszonteladó Partnereinken keresztül értékesítjük.

Szívesen fogadjuk Partnereinket székhelyünkön, ahol nem csak irodánkat-, hanem bemutatótermünket is megtalálhatja, így megtekintheti, megismerheti, és ki is próbálhatja régi és új termékeinket.